A cukrászat iránti szenvedélyem kislány koromban kezdődött. Számos olyan külső hatás határozta meg a pályaválasztásom, melyekre a mai napig szívesen és örömmel emlékszem vissza. Kisgyermekként a nagymamám mellett szívtam magamba a konyhák egyedi atmoszférájának varázsát. A nagyi odaadó tanítása mellett sajátítottam el a konyhaművészet alapjait. Hiszem és vallom, hogy a gasztronómiai tudásom rendkívül sok mindenből tevődik össze.
A cukrászat iránti szenvedélyem kislány koromban kezdődött. Számos olyan külső hatás határozta meg a pályaválasztásom, melyekre a mai napig szívesen és örömmel emlékszem vissza. Kisgyermekként a nagymamám mellett szívtam magamba a konyhák egyedi atmoszférájának varázsát. A nagyi odaadó tanítása mellett sajátítottam el a konyhaművészet alapjait. Hiszem és vallom, hogy a gasztronómiai tudásom rendkívül sok mindenből tevődik össze.
"Bármibe is kezdesz, gondolkozz nagyban és végezd azt erőteljesen. Egyszerűen vágj bele és sikeres leszel."
Fontos számomra a múlt, a család, mely alapjait képezi cukrászatomnak. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a Kézműves Tortaműhelyem ma is az őseim házában működik.
A munkámat a tökéletességre építem. A nagymamám nemcsak a konyhaművészet alapjait adta számomra, hanem megtanított arra is, hogy önmagam legnagyobb kritikusa én magam legyek. Természetesen folyamatosan képzem magam, erre kiválóan alkalmasak a különböző tankönyvek, tanfolyamok, kurzusok. Viszont az alapok elsajátítása, – amelyre cukrász mesterségem elméleti és több évtizedes tapasztalati tudását felépíthettem – az 1980-as évekbeli tolnai családi házban, a nagyi köténye mellett kezdődött.
A cukrászművészetemben a fő motivációt az okozza, ha az általam alkotott tortákkal örömet és boldogságot szerezhetek. Ha a műhelyemben készített alkotásokkal mosolyt – és néha örömkönnyeket – csalok a vendégeim arcára az nekem a legmagasabb szintű visszacsatolás, hogy jó úton haladok.
Számomra a cukrászat az alkotás, a művészet és az ízek orgánumának egyvelegét jelenti. A folyamatos fejlődésem alapja hogy a munkámban mindig kihívást, örömöt leljek. Így jutottam el mára odáig, hogy ma nekem a cukrászat nem is munka, hanem az életem.
A motivációt az alkotás öröme biztosítja számomra. Hiszem, hogy az igazi alkotás egy üres munkaasztal letisztításával kezdődik, és a beteljesedése a folyamatnak, amikor vendégeim mosolyát vagy örömkönnyeit láthatom.
Az arcokon megjelenő érzelmeket és pillanatokat magamba gyűjtve építem fel a szakmai pályámat és a munkáimat.
Eddigi életünk legszebb napja.
Niki & János
Eddigi életünk legszebb napja.
Niki & János
Soha, de soha nem láttunk még ehhez a tortához foghatót. És nem csak gyönyörű, de isteni finom is volt! Ági, csodálatos ember vagy és hiszek benne, hogy nincsenek véletlen találkozások!
Bettina & Ricsi
Soha, de soha nem láttunk még ehhez a tortához foghatót. És nem csak gyönyörű, de isteni finom is volt! Ági, csodálatos ember vagy és hiszek benne, hogy nincsenek véletlen találkozások!
Bettina & Ricsi
Nagyon szépen köszönjük, egészen csodálatos volt minden, az egész esküvő felejthetetlenre sikerült.
Evelin & Kristóf
Nagyon szépen köszönjük, egészen csodálatos volt minden, az egész esküvő felejthetetlenre sikerült.
Evelin & Kristóf
Számomra a legnagyobb megtiszteltetés a Vendégeim elismerései mellett, hogy 2023-ban a Hungarian Wedding Gala & Award együttműködés díját cukrász kategóriában nekem szavazta az esküvői szakma, ami közel 500 esküvői szolgáltató szavazatának eredménye.
Minőségi alapanyagok, szakmai elhivatottság és művészi precizitás Buzás Ági mestercukrásztól!
Minőségi alapanyagok, szakmai elhivatottság és művészi precizitás Buzás Ági mestercukrásztól!